De website is online.

Daar gaat ie dan. De Keuken van Erik is online.
Na jaren van bloggen over mijn kookkunsten op een blog van blogspot nu dan toch maar de keuze gemaakt om een eigen domein en website aan te maken.
Want koken is mijn passie, en die deel ik graag met anderen.

Ik struin heel het internet af naar recepten, tips en trucs en alles wat ik maar kan vinden over eten.
En ik ben altijd wel op zoek naar een of ander (liefst zo oud mogelijk) kook- of receptenboek.
Waarom oudere boeken ?
Ik vind dat teveel moderne kookboeken zijn gemaakt met artikelen die je kant en klaar kunt vinden in de supermarkt.
Een wrap menu, waarbij in de ingrediëntenlijst al staat, haal de wraps uit de verpakking, en warm deze even op ……..
Wat is er mis met het zelf maken van de wraps ? Denk ik dan vaak.

Bovendien is koken met natuurlijke producten belangrijk binnen ons gezin.
Jaren van aangezichtspijn, niet weten waar het vandaan komt en dan tot de ontdekking komen dat het komt van toevoegingen in ons eten, hebben er voor gezorgd dat ik liefst kook puur natuur.
Ik ga niet schrijven over E-nummer vrij koken. Want dat kan namelijk helemaal niet.
Alles wat eetbaar is heeft een E-nummer.
Ook gewoon citroensap heeft namelijk een E-nummer.
Maar waar ik wel over ga schrijven is over toevoegingen in ons dagelijks eten, en de daarbij horende E-nummers, en wat dat met je kan doen.

En ook de tegenhanger van alle ingrediënten die mogelijk slechter voor je kunnen zijn, is er ook wel een ingrediënt die juist goed voor je is.
Denk daarbij maar aan veel kruiden en specerijen die een positieve invloed kunnen hebben op je lichaam.

Kortom, de keuken van Erik.
Geniet van de recepten, informeer u over mijn bevindingen en laten we samen genieten van eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: