Macaroni gaat er altijd wel in.

Macaroni, het komt eigenlijk uit Italië.

En de recepten uit Italië zijn dan ook altijd heerlijke schotels.
Maar vlak de recepten uit andere landen ook niet uit.
Hier in Nederland hebben we zo onze eigen manier van macaroni maken.
Vol Nederlandse groenten , kruiden, kaas en vlees.

Maar ook in andere landen hebben ze zo hun eigen creaties met dit verrukkelijke goedje.

Is dat erg ? Natuurlijk niet.

Recepten en eten blijven onderhevig aan veranderingen, mode grillen en verbasteringen van het origineel.
Dat is juist heerlijk, zoveel verschillende creaties en recepten.
En wat de een een lekkere macaroni vind, vind een ander juist niet zo lekker.

Uit oudere kookboeken.

In een oud kookboek uit de jaren 70 heb ik verschillende recepten gevonden die ik graag allemaal maak.
Met bloemkool, alla roma, of een speciale winter versie.
En het lekkerste is wel die op zijn Turks.

Toch ook weer niet op zijn Turks als ik het recept maak met schouderkarbonade, maar dat is puur omdat je niet altijd aan Lamskotelet kunt komen.
Maar ook in Turkije eet men varkensvlees, althans dat verneem ik op het internet.
De versie met lamskotelet is toch echt wel op zijn Turks, ook al benaderd de versie met schouder karbonade toch ook wel het origineel.
En het recept met varkensvlees is natuurlijk ook beter voor uw portemonnee.

Affijn, Macaroni op zijn Turks vind u op mijn recepten pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: