Recept voor Ei, zalm en rijst Pastei.

pasteiDeze Ei, zalm en rijst Pastei is wel één van de vreemdste recepten die ik tot nu toe gevonden heb.
Dit begon al met het ingrediënt 2 grote lappen kant-en-klaar bladerdeeg.
Waar koop je in hemelsnaam grote lappen kant-en-klaar bladerdeeg ?
En hoe groot is dit bladerdeeg.
In het receptenboek stond totaal geen formaat.

Bovendien was dit ei, zalm en rijst recept voor 8 personen.
En aangezien we maar met zijn tweeën zijn, moest ik wat goochelen met het recept.
En wij vinden vaak toch de recepten veels te veel.
Of het nu een recept is voor 2, 4 of 8 personen.
Eten wij zo weinig ? Of wil men ons gewoon vol proppen.
Jammer, als je veel eten weg moet gooien als het overblijft.

Hoort een pastei in een springvorm, of kan het ook los gemaakt worden ?

Dit recept gaat er van uit dat je de pastei maakt op een vlakke bakplaat.
En zo heb ik het ook gemaakt.
Maar ik vond dit nogal lastig, en vraag me af of hij in een springvorm niet beter tot zijn recht zou komen.
Iets wat ik bij de volgende zeker een keer ga proberen.
Maar wat is het nu ? Hoort een pastei in een springvorm ?
Of kan hij ook zo gemaakt worden zoals ik het nu beschrijf op de recepten pagina ?

U vind het recept op DEZE pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: