Italiaanse kruiden.

Italiaanse kruiden , heerlijk in pasta sausen.

Italiaanse kruiden, wat zouden ze zijn zonder alle kruiden van het Middellandse Zeegebied?
Echte kruiden die alleen in Italië groeien zijn er eigenlijk niet.
Het is wel zo dat de kruiden die in Italië groeien veel worden gebruikt.
Maar ze zijn niet niet typisch Italiaans.
De meeste kruiden zijn wel typisch Mediterraans.
Italiaanse kruiden

Herkomst en eigenschap.

De Italiaanse keuken omvat de inheemse kookkunst van het Italiaanse schiereiland.
Deze keuken is zeer gevarieerd en seizoensgebonden.
Er wordt veel belang gehecht aan het gebruik van verse ingrediënten.
Met name de eenvoud van de gerechten, vaak met slechts enkele ingrediënten.
Waarbij de verhoudingen nauwkeurig worden afgewogen, zijn typerend voor de Italiaanse keuken.

Culinaire toepassingen :

De kruidenmix is prima te gebruiken in Italiaanse pastasauzen, vleesgerechten, soepen en stoofvleesgerechten.
Volg hierbij het recept of je smaak.

Ingrediënten van de mix :

Een Italiaanse kruidenmix bestaat over het algemeen uit een combinatie van oregano, tijm en rozemarijn.
Vervolgens heb je vele varianten.

Italiaanse kruiden