Macaroni met saus. Liefst tomatensaus. En natuurlijk geraspte kaas er bij. Parmezaanse kaas. Of Gewoon lekker Hollands, met geraspte jong-belegen. Een eenvoudig recept, dat altijd snel klaar te maken is. Met een tomaten-kruiden saus Kant- en klaar uit de winkel, of vanuit eigen recept, zelf gemaakt. |
|
Ingrediënten :
150 – 160 gram macaroni. Voor de saus : Kant- en klaar uit zakje of pot. |
![]() ![]() |
Overige benodigdheden :
Kookpan voor de macaroni. |
![]() |
Bereiding :
Kook de macaroni volgens de verpakking. |
Aantal personen : 2
Bereidingstijd : 20 tot 30 minuten. |
Bak het gehakt rul in de hapjespan met wat boter of zonnebloemolie. | ![]() |
Voeg er de ui bij, en bak dit lekker gaar. | ![]() |
Voeg de roerbakgroente er bij en bak ook dit vervolgens weer gaar. | ![]() |
Voeg de saus er bij en roer het goed door elkaar. | ![]() |
En serveer het met geraspte jong-belegen kaas of Parmezaanse kaas. | ![]() |