Macaroni met saus.

 

Macaroni met saus. Liefst tomatensaus.
En natuurlijk geraspte kaas er bij. Parmezaanse kaas. Of Gewoon lekker Hollands, met geraspte jong-belegen.
Een eenvoudig recept, dat altijd snel klaar te maken is.
Met een tomaten-kruiden saus Kant- en klaar uit de winkel, of vanuit eigen recept, zelf gemaakt.
Ingrediënten :

150 – 160 gram macaroni.
1 ui, fijn gesneden.
250 gram macaronigroente. (Champignons, prei, maar kan ook paprika’s en wortel bevatten).
250 gram gehakt.

Voor de saus :

Kant- en klaar uit zakje of pot.
Of uit eigen recept, de ingrediënten en uitleg vind u daarvoor hier.

macaroni
Overige benodigdheden :

Kookpan voor de macaroni.
Hapjespan

Bereiding :

Kook de macaroni volgens de verpakking.
Snipper de ui.

Aantal personen : 2

Bereidingstijd : 20 tot 30 minuten.

Bak het gehakt rul in de hapjespan met wat boter of zonnebloemolie.
Voeg er de ui bij, en bak dit lekker gaar.
Voeg de roerbakgroente er bij en bak ook dit vervolgens weer gaar.
Voeg de saus er bij en roer het goed door elkaar. macaroni
En serveer het met geraspte jong-belegen kaas of Parmezaanse kaas. Macaroni