Deze Plant Steak Babi Ketjap met Vivera steaks is helemaal vegetarisch lekker.Hier houden we steeds meer en meer van vegetarisch eten. |
|
Ingrediƫnten :
400 gram Plant steak van Vivera. Extra’s: Atjar Tjampoer.
|
Aantal personen : 2 – 3
Bereidingstijd : 30 minuten. |
Overige benodigdheden :
Grote braadpan.
|
![]() |
Bereiding :
Snijd de steaks in grove blokken. Kook de rijst in een gewone pan volgens de richtlijnen op de verpakking of kook het in een rijstkoker.
|
![]() |
Smelt margarine of zonnebloemolie in de braadpan. Bak hier de blokken Vivera Plant steak in rondom een beetje bruin. |
![]() |
Voeg de roerbakgroente er bij en roerbak deze even vlug mee. | ![]() |
Doe er de Babi Ketjap kruidenmix bij met 200 ml water. | ![]() |
Laat dit voor ongeveer 10 tot 15 minuten lekker pruttelen totdat de saus de gewenste dikte heeft gekregen. | ![]() |
Serveer de rijst apart met deze heerlijke PLant steak babi ketjap.
Eventueel met Atjar, zilveruitjes of een augurk. Eet smakelijk. P.s Natuurlijk heb ik ook nog wel een Babi Ketjap met gewoon varkensvlees. Dit recept vind u op deze pagina. |